Exclusiva

Totaalleverancier op het gebied van schoonmaakproducten.

Het assortiment van Exclusiva bestaat uit reinigingsmiddelen, reinigingsmaterialen, reinigingsmachines zoals schrobautomaten en boenmachines, papier en disposables. Sinds 2012 is Exclusiva ook leverancier van bedrijfs- en werkkleding.


Via het raamcontract met Exclusiva profiteren Xandrion deelnemers sinds 2016 van unieke condities en uitstekende service op het gebied van schoonmaakproducten en servicesetes.

Exclusiva is totaalleverancier van schoonmaakproducten en is hiermee ruim veertig jaar actief op de Nederlandse markt. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam en het tweede distributiecentrum in Zwolle bezorgen zij de producten van de Waddeneilanden tot en met Zuid-Limburg.

Totaalleverancier van schoonmaakproducten
Dat Exclusiva totaalleverancier is op het gebied van schoonmaakproducten, blijkt uiteraard uit het assortiment. Dit bestaat uit reinigingsmiddelen, veel verschillende reinigingsmaterialen, machines zoals schrobautomaten en boenmachines en ook uit het brede aanbod in papier en disposables. Sinds 2012 is Exclusiva daarbij ook leverancier van werkkleding en bedrijfskleding geworden. Dat Exclusiva totaalleverancier is, komt ook tot uiting in de relaties van Exclusiva. Zo levert Exclusiva aan onder andere:
Servicesets
Exclusiva is ook sinds jaar en dag Xandrion leverancier op het gebied van Servicesets. Meer informatie over het assortiment in servicesets, vindt u hier: http://servicesets.com/.

Showroom
Aan de Dynamostraat in Amsterdam en de Bohemenstraat in Zwolle bevinden zich de showrooms. In de showroom worden veel producten getoond, kunt u verschillende producten bekijken en een goed advies krijgen. Uiteraard kunt u hier ook direct uw producten aanschaffen en meenemen. Voor informatie over de openingstijden klikt u hier.

Technische dienst
De technische dienst van Exclusiva werkt vanuit Amsterdam en zorgt voor de installatie, reparatie en onderhoud van geleverde apparatuur en machines. Voor een deel gebeurt dit in de werkplaats, maar dit veelal ook ter plaatse. De technische dienst en de vertegenwoordigers van Exclusiva kunnen in overleg met u een demonstratie van onze machines verzorgen.
 
www.exclusiva.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden