Rexel

Wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals.

Rexel is sterk in het leveren hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten en diensten op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement.


Rexel is al sinds 2007 Xandrion leverancier op het gebied van elektrotechnische materialen voor professionals. Xandrion deelnemers kunnen via het raamcontract van Xandrion met Rexel profiteren van unieke inkoopcondities, waardoor zij veel tijd en geld besparen en niets inleveren op kwaliteit en service. 

Rexel: uw elektrotechnische groothandel

Rexel is wereldwijd toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionals. Samen met hun klanten en leveranciers ontwikkelen zij de best mogelijke totaaloplossingen en creëren ze nieuwe markten.

Altijd in de buurt
Met 19 vestigingen in Nederland is Rexel altijd bij u in de buurt. Uw vragen en bestellingen zijn welkom via de webshop, maar ook per telefoon, fax, of in één van de vestigingen.

Rexel Group Internationaal
Rexel Nederland B.V. is onderdeel van de Rexel Group. Wereldwijd is de Rexel Group toonaangevend in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 38 landen en telt 2.300 vestigingen waar in totaal ongeveer 30.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2013 een omzet van € 13 miljard. Ongeveer 55% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.
 

www.rexel.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden