Coca-Cola

's Werelds grootste producent van niet-alcoholische dranken.

Coca-Cola biedt een breed assortiment dranken aan met variatie en keuze in smaak, verpakkingsgrootte en caloriegehalte. In Nederland brengen zij 18 merken op de markt, variërend van frisdranken en waters tot sappen en energiedranken.

Coca-Cola is ’s werelds grootste producent van niet-alcoholische dranken en brengt in Nederland diverse merken op de markt, waaronder Coca-Cola, Fanta, Sprite, Chaudfontaine en Fuze Tea. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zes miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola investeert in de toekomst met een continue uitbreiding van haar aanbod van suikervrije en caloriearme dranken. Het bedrijf bouwt sterke merken van de hoogste kwaliteit die passen binnen een gebalanceerde leefstijl. Voor haar activiteiten, die met respect voor het milieu worden uitgevoerd, heeft Coca-Cola in Nederland ruim 725 medewerkers verdeeld over twee vestigingen.   

Coca-Cola European Partners is in Nederland verantwoordelijk voor alle botteling en verkoop activiteiten van de Coca-Cola merken. 80% van de producten die in Nederland worden verkocht worden gemaakt in de fabriek in Nederland (Dongen). Hiervoor wordt water gebruikt uit de Nederlandse bron de Wildert die recht onder de fabriek zit.

Vanaf 1 januari 2018 zijn Xandrion en Coca-Cola European partners een samenwerking aangegaan. Het is mogelijk om via Xandrion van de inkoop condities op het volledig CCEP-NL assortiment te genieten.
 
www.cocacola.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden