Klap Verzekeringsmakelaar

Volledig onafhankelijke en professionele assurantiemakelaar.

Klap Verzekeringsmakelaar is een middelgrote assurantiemakelaar met korte lijnen en een grote mate van flexibiliteit. Met een heldere en efficiënten werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit.


Klap Verzekeringsmakelaar is sinds 2009 Xandrion leverancier op het gebied van verzekeringen. Met hun expertise in de vrijetijdsbranche passen zij uitstekend in de contractenportefeuille van Xandrion.

Klap Verzekeringsmakelaar is vanaf 1854 actief in het verzekeren van zowel bedrijfs- als particuliere risico's. Zij beschikken over alle mogelijke vakdiploma's en zijn als één van de weinige beursmakelaars actief op de Amsterdamse Assurantiebeurs, tevens zijn zij Open Market Correspondent, zodat zij ook op Lloyd's zaken onder kunnen brengen.
 
Ook zijn zij Member van het internationale makelaarsnetwerk Trust Risk Control waardoor u via hen toegang heeft tot de wereldwijde verzekeringsmarkt. Dit stelt hen in staat om uw verzekeringen beter en volledig op maat te maken en voordeliger onder te brengen dan wie dan ook. Met de volmachten die zij van diverse verzekeringsmaatschappijen voeren, zijn zij in staat om zelf polissen samen te stellen die precies aansluiten bij uw verzekeringsbehoeften.

Klap Verzekeringsmakelaar is een middelgrote assurantiemakelaar met korte lijnen en een grote mate van flexibiliteit. Met een heldere en efficiënte werkwijze en een scherp oog voor kwaliteit. Bovendien kennen zij de praktijk van het ondernemen uit eigen ervaring, waardoor zij in staat zijn pro-actief te reageren op uw bedrijfsspecifieke behoeften. Als Xandrion deelnemer heeft u een vast contactpersoon die geheel op de hoogte is van alle unieke Xandrion afspraken. Dat praat wel zo makkelijk.
 
www.klap.com
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden