Délifrance

Marktleider op het gebied van Franse bake-off en bakkerijproducten.

Sinds mensengeheugenis bereidt en verkoopt Délifrance producten gebaseerd op eeuwenoude Franse expertise. Met een breed assortiment (Frans) brood, viennoiserie, patisserie en traiteurproducten bedienen zij aanbieders van 'buitenshuis eten', van grote distributeurs tot aan bakkers.

Délifrance is al sinds 2009 Xandrion leverancier op het gebied van bake-off producten. Xandrion deelnemers profiteren van unieke inkoopcondities op de producten van Délifrance.

DÉLIFRANCE: EEN EIGENTIJDS ERFGOED
Al bijna 4 decennia reikt Délifrance oplossingen aan in de vorm van (Frans) brood, viennoiserie, patisserie en traiteurproducten bij aanbieders van ‘buitenshuis eten’, van de grote distributeurs tot aan de bakkers.

Het keurmerk van Délifrance: Franse know-how
Sinds mensenheugenis bereidt en verkoopt Délifrance producten gebaseerd op eeuwenoude Franse expertise. Dat erfgoed, het ambachtelijke, de bakkerstraditie, de hoge eisen waaraan smaak en kwaliteit moeten voldoen: de producten van Délifrance verspreiden die fameuze ‘Franse smaak’ over de hele wereld. Maar daarbij wordt niet vergeten de smaak aan te passen aan elk land, elke cultuur en elke klant!

De kracht van Délifrance: nabijheid
Délifrance heeft een uniek internationaal netwerk ontwikkeld van commerciële kantoren en bakkerijen. Ze zijn vertegenwoordigd in 20 landen in de wereld. Zo zijn zij in staat de recepten lokaal aan te passen en de diensten af te stemmen op lokale tradities en op de specifieke manier waarop producten worden verkocht en gekocht.

Het verschil van Délifrance: deelname aan de gehele keten
Als dochter van NutriXo naast molenaar Grands Moulins de Paris en dankzij de deelname in graancoöperatie VIVESCIA industries, kan Délifrance de gehele waardeketen volgen, van de graanselectie tot aan de keten van franchiselunchrooms.
 

www.delifrance.com/nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden