Kraft Heinz Foodservice

Een leidende positie in de foodsector in Nederland met diverse topmerken.

Kraft Heinz Foodservice is onderdeel van The Kraft Heinz Company, in circa 200 landen één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld. Kraft Heinz Foodservice richt zich specifiek op de out-of-home markt met een breed portfolio A-merken als: Wijko, De Ruijter, Honig en natuurlijk Heinz.

Met trots konden wij begin 2016 melden dat Xandrion een samenwerking met Heinz is aangegaan voor het De Ruijter assortiment. Inmiddels is deze samenwerking uitgebreid en kunnen Xandrion deelnemers profiteren van gunstige inkoopcondities op het gehele assortiment van Kraft Heinz Foodservice.

Kraft Heinz Foodservice is onderdeel van The Kraft Heinz Company, in circa 200 landen één van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld. In meer dan 50 landen hebben zij een nr.1 en nr.2 positie met hun merken. In Nederland neemt Kraft Heinz een leidende positie in de foodsector met top A-merken als Honig, Wijko, De Ruijter, Venz, KarvanCévitam, Roosvicee en natuurlijk Heinz. Kraft Heinz Foodservice richt zich specifiek op de totale out-of-home markt.

De missie van Kraft Heinz Foodservice: als dé professionele partner in voeding met onderscheidende merkconcepten en –producten, samen met eindverbruikers waardevolle eetmomenten creëren voor hun gasten. Om die missie na te streven willen zij u helpen om uw gast centraal te zetten. Dit doen zij door een breed portfolio van leidende A-merken, oplossingen en inspiratie aan te bieden.
 

https://www.kraftheinzfoodservice.nl/
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden