BAKER & BAKER - Molco

Een wereldleider in bakkerijproducten voor bakkers en de foodservicesector.

Een mooi kwaliteitsassortiment van overheerlijke Waldkorn®varianten, hartige snacks en feestelijke hapjes, kwaliteitstaarten en gebakjes.


BAKER & BAKER - Molco (voorheen bekend als CSM Bakery Solutions) is sinds 2017 bij Xandrion aangesloten als leverancier op het gebied van bakkerijproducten. Xandrion deelnemers profiteren van unieke condities op het gehele assortiment van BAKER & BAKER.

Molco is een merk van BAKER & BAKER, een wereldleider in bakkerijproducten voor bakkers en de foodservicesector. BAKER & BAKER is actief in meer dan 100 landen. Het bedrijf onderzoekt wereldwijd nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van consumenten en speelt daarop in met innoverende producten.

Ambachtelijke topkwaliteit
Kwaliteit en vernieuwing staan voorop. Bakkerijen en foodservicebedrijven voelen de druk van de retailsector en kunnen zich onderscheiden door superieure producten aan te bieden. Molco helpt hen daarbij, met een ambachtelijk en innovatief gamma van topkwaliteit dat alleen beschikbaar is voor professionele gebruikers.

Liefde voor het vak
Bakkerijen en foodservicebedrijven appreciëren de vakkennis en betrokkenheid van Molco. Met veel liefde voor het vak wenden hun specialisten al hun kennis aan om hen te helpen. De vertegenwoordigers, service consultants en marketingafdeling staan de bakkerijen en foodservicebedrijven bij met raad en daad.Een hart voor de klant
Molco wil een betrokken partner zijn die niet alleen rekening houdt met de vraag van de consument, maar ook met de wensen van bakkerijen en de foodservicesector. Molco doet veel meer dan producten leveren. Ze helpen hun klanten met tips over producten, presentatie, promotiemateriaal, recepten, belegtips en service.

De rijke traditie van Molco
Molco heeft een rijke traditie in de sector. Het bedrijf werd in 1945 opgericht in Antwerpen. De eerste diepgevroren deegproducten werden op de markt gebracht in 1975. Sinds 2000 maakt Molco deel uit van BAKER & BAKER. Molco behoort nu tot dezelfde groep als het vermaarde broodmerk Waldkorn®.

De authentieke smaak van Waldkorn®
Waldkorn® is een begrip voor broodliefhebbers die vakmanschap waarderen en houden van een authentieke smaak. Met veel respect voor traditie selecteert Waldkorn® voor elke broodsoort een speciale melange van granen en zaden. Onze klanten maken er dankbaar gebruik van om heerlijk brood te bakken in een boeiend en groeiend assortiment.
 
www.molco-foodservice.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden