Metos

Alles voor de inrichting van uw professionele keuken en spoelkeuken.

Metos verzorgt voor u de installatie van losse apparatuur tot een complete professionele keuken of spoelkeuken. Indien gewenst kunnen zij uw keuken geheel op maat ontwerpen.


Vanaf 1 januari 2019 kunnen Xandrion deelnemers via het raamcontract met Metos profiteren van unieke inkoopcondities op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens.

De ontwikkelingen in de professionele keuken en spoelkeuken staan bepaald niet stil. Nieuwe technologieën, nieuwe apparatuur en nieuwe ideeën over efficiency, ergonomie, circulair, duurzaamheid én rendement veranderen continu de manier van werken. 

Van losse apparatuur tot totaaloplossing
Bij Metos vertalen ze innovaties al bijna 100 jaar in praktische oplossingen en hoogwaardige producten. Al even zolang weten zij de prestaties van professionele keukens en spoelkeukens glansrijk op een hoger niveau te brengen. Met doordachte adviezen, superieure service en vakkundig onderhoud. Dankzij hun expertise genieten zij inmiddels een sterke reputatie in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de horeca, het onderwijs, de sector marine en in de retail. Zij kunnen losse apparatuur en een complete professionele keuken of spoelkeuken voor u installeren. En indien gewenst kunnen zij uw keuken ook geheel op maat ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of naar losse apparatuur, Metos maakt het u makkelijk.
 
www.metos.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden