1000ste SatéJet voor De Scheepsbel

“In tijden van personeelstekort, is de SatéJet een uitkomst”

Satésaus is een van de meest verkochte producten binnen de foodservice. Met de automatische satédispenser - de SatéJet van Remia Professioneel - kun je nog meer rendement uit je satésaus halen. Dat blijft niet onopgemerkt, want inmiddels is de 1000ste SatéJet in gebruik genomen. Bij Capfun De Scheepsbel in Doornspijk ziet chef-kok en horecamanager Roland van Voorst veel voordelen ten aanzien van hygiëne, portionering en gebruiksgemak.

De tijd dat ze in cafetaria Capfun De Scheepsbel in Doornspijk hun satésaus vanuit de au bain marie op een frietje schepten, is voorbij. Sinds de eerste dag dat de Remia SatéJet zijn intrede deed, is horecamanager Roland van Voorst overstag.
HACCP-verantwoord
"Door de aanschaf van de SatéJet is je saus van constante kwaliteit. Bovendien is het HACCP-verantwoord", zegt Van Voorst. De dispenser is gemaakt van roestvrijstaal. De saus zit hygiënisch verpakt in drie bag-in-box zakken van 3,8 kg in een gesloten systeem. De automatische satédispenser vergt een redelijke investering maar dat loont. “Al op de eerste dag van ingebruikname begin je met terugverdienen”, vertelt de horecamanager. In het vakantieseizoen van april tot oktober verkopen ze bij de campingsnackbar zo’n 500 liter satésaus. Bezoekers bestellen deze bij de friet, kipsaté of een berenhap. Ook bij de buckets met friet bij de afhaal, bestaat de bijverkoop regelmatig uit een bakje satésaus.
 
Instelbare portionering
Nog een pluspunt van de SatéJet is de instelbare portionering. Die kun je vooraf instellen op de gewenste hoeveelheid (van 0 tot 100 gram). Zo weet je als ondernemer precies hoeveel saus je per product verkoopt. Bovendien is de portie bij elke personeelslid gelijk. Daarnaast schept dit duidelijkheid bij de gasten. Met een druk op de knop aan de voorzijde, doseert de medewerker de portie warme saus die ook nog eens glutenvrij is. “Je hoeft alleen het bakje eronder te houden.” Zeker in deze tijden van personeelstekort, is dit een uitkomst vindt Van Voorst. “Het is extreem makkelijk en snel in het gebruik.
 
Leeg tot de laatste druppel
Met een zak van 3,5 kg saus doen ze bij De Scheepsbel in het hoogseizoen gemiddeld één dag. “Die zakken saus gaan leeg tot de laatste druppel.” Zo heb je nog meer rendement en gooi je minder weg. Omdat de sausdispenser twee compartimenten heeft, zit je nooit zonder. Ook in de spits. Het verwisselen van de sauszakken is in een handomdraai gepiept dankzij het handige tuitje. Ook het schoonmaken is ‘easy going’ volgens de horecamanager.

Voordelen van de SatéJet voor jou
Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw locatie?
Heb je vragen of wil je graag via Xandrion in contact komen met Remia of een van onze andere partners? Neem contact met ons op via T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.

LAATSTE NIEUWS

Kenniscentrum Xandrion

Hier vindt u onze laatste nieuwtjes, persberichten, persoonlijke blogs van onze medewerkers en meer.

Xandrion verscherpt deal met Van Geloven
21 februari 2024

Xandrion verscherpt deal met Van Geloven

Onze samenwerking met Van Geloven is verlengd en aangescherpt.

LEES VERDER
Optimaliseer uw schoonmaak
12 februari 2024

Optimaliseer uw schoonmaak

Onze partners helpen u graag uw schoonmaak te optimaliseren.

LEES VERDER
Nieuwe samenwerking: Van Tol
29 januari 2024

Nieuwe samenwerking: Van Tol

Xandrion start samenwerking met Van Tol Convenience Food.

LEES VERDER
Raamcontract Mars aangescherpt
18 december 2023

Raamcontract Mars aangescherpt

Onze samenwerking met Mars is verlengd én aangescherpt.

LEES VERDER
D’n Berepot kiest voor Jigler
11 december 2023

D’n Berepot kiest voor Jigler

"Dat stukje ontzorging is echt heel fijn. Zeker in de opstartfase waarin ik zit."

LEES VERDER
Besparen op vleeswaren
5 december 2023

Besparen op vleeswaren

Ons raamcontract met Aarnink Vleeswaren is verlengd.

LEES VERDER
Fantasierijk spelen bij Camping Linda
29 november 2023

Fantasierijk spelen bij Camping Linda

BOERplay realiseert fantasierijk speellandschap bij Camping Linda.

LEES VERDER
Ook in 2024 besparen op Unilever
28 november 2023

Ook in 2024 besparen op Unilever

Mooi nieuws! Onze samenwerking met Unilever Food Solutions is verlengd.

LEES VERDER
Uw afvalinzameling goed geregeld
1 november 2023

Uw afvalinzameling goed geregeld

Met de Semi-Cons van Van Happen Containers kiest u voor een duurzame afvaloplossing.

LEES VERDER
Samenwerking Quatra vebeterd
23 oktober 2023

Samenwerking Quatra vebeterd

Onze samenwerking met Quatra is verbeterd én uitgebreid.

LEES VERDER
De meestgestelde vragen over batterijen
18 oktober 2023

De meestgestelde vragen over batterijen

Alles wat jij moet weten over batterij-opslag op jouw locatie.

LEES VERDER
Is uw buitenbad klaar voor de winter?
2 oktober 2023

Is uw buitenbad klaar voor de winter?

Met deze adviezen van C-mark maakt u uw buitenzwembad winterklaar.

LEES VERDER
Optimaliseer uw schoonmaak met Tork
27 september 2023

Optimaliseer uw schoonmaak met Tork

Camping Westhove scoort met Tork Vision Cleaning

LEES VERDER
1000ste SatéJet voor De Scheepsbel
28 augustus 2023

1000ste SatéJet voor De Scheepsbel

“In tijden van personeelstekort, is de SatéJet een uitkomst”

LEES VERDER
Samenwerking JDE verlengd
24 augustus 2023

Samenwerking JDE verlengd

Al sinds 2004 is Jacobs Douwe Egberts dé koffiepartner binnen ons inkoopcollectief.

LEES VERDER