1000ste SatéJet voor De Scheepsbel

“In tijden van personeelstekort, is de SatéJet een uitkomst”

Satésaus is een van de meest verkochte producten binnen de foodservice. Met de automatische satédispenser - de SatéJet van Remia Professioneel - kun je nog meer rendement uit je satésaus halen. Dat blijft niet onopgemerkt, want inmiddels is de 1000ste SatéJet in gebruik genomen. Bij Capfun De Scheepsbel in Doornspijk ziet chef-kok en horecamanager Roland van Voorst veel voordelen ten aanzien van hygiëne, portionering en gebruiksgemak.

De tijd dat ze in cafetaria Capfun De Scheepsbel in Doornspijk hun satésaus vanuit de au bain marie op een frietje schepten, is voorbij. Sinds de eerste dag dat de Remia SatéJet zijn intrede deed, is horecamanager Roland van Voorst overstag.
HACCP-verantwoord
"Door de aanschaf van de SatéJet is je saus van constante kwaliteit. Bovendien is het HACCP-verantwoord", zegt Van Voorst. De dispenser is gemaakt van roestvrijstaal. De saus zit hygiënisch verpakt in drie bag-in-box zakken van 3,8 kg in een gesloten systeem. De automatische satédispenser vergt een redelijke investering maar dat loont. “Al op de eerste dag van ingebruikname begin je met terugverdienen”, vertelt de horecamanager. In het vakantieseizoen van april tot oktober verkopen ze bij de campingsnackbar zo’n 500 liter satésaus. Bezoekers bestellen deze bij de friet, kipsaté of een berenhap. Ook bij de buckets met friet bij de afhaal, bestaat de bijverkoop regelmatig uit een bakje satésaus.
 
Instelbare portionering
Nog een pluspunt van de SatéJet is de instelbare portionering. Die kun je vooraf instellen op de gewenste hoeveelheid (van 0 tot 100 gram). Zo weet je als ondernemer precies hoeveel saus je per product verkoopt. Bovendien is de portie bij elke personeelslid gelijk. Daarnaast schept dit duidelijkheid bij de gasten. Met een druk op de knop aan de voorzijde, doseert de medewerker de portie warme saus die ook nog eens glutenvrij is. “Je hoeft alleen het bakje eronder te houden.” Zeker in deze tijden van personeelstekort, is dit een uitkomst vindt Van Voorst. “Het is extreem makkelijk en snel in het gebruik.
 
Leeg tot de laatste druppel
Met een zak van 3,5 kg saus doen ze bij De Scheepsbel in het hoogseizoen gemiddeld één dag. “Die zakken saus gaan leeg tot de laatste druppel.” Zo heb je nog meer rendement en gooi je minder weg. Omdat de sausdispenser twee compartimenten heeft, zit je nooit zonder. Ook in de spits. Het verwisselen van de sauszakken is in een handomdraai gepiept dankzij het handige tuitje. Ook het schoonmaken is ‘easy going’ volgens de horecamanager.

Voordelen van de SatéJet voor jou
Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw locatie?
Heb je vragen of wil je graag via Xandrion in contact komen met Remia of een van onze andere partners? Neem contact met ons op via T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.

LAATSTE NIEUWS

Kenniscentrum Xandrion

Hier vindt u onze laatste nieuwtjes, persberichten, persoonlijke blogs van onze medewerkers en meer.

Nieuwe samenwerking: Signature Foods
6 juni 2024

Nieuwe samenwerking: Signature Foods

Xandrion start samenwerking met Signature Foods Professional.

LEES VERDER
Verzekeringen rondom personeel
15 mei 2024

Verzekeringen rondom personeel

Drie belangrijke onderwerpen uitgelicht als het gaat om verzekeringen rondom personeel.

LEES VERDER
"Goede snacks zijn een must"
25 april 2024

"Goede snacks zijn een must"

Steakhouse Amadeus kiest bewust voor kwalitatief hoogwaardige snacks.

LEES VERDER
Nieuwe collega Ingrid Wouda
22 april 2024

Nieuwe collega Ingrid Wouda

Ingrid is begin april bij Xandrion gestart in de functie van Junior Controller.

LEES VERDER
Optimaliseer uw drankenkaart
17 april 2024

Optimaliseer uw drankenkaart

De perfecte drankenkaart voor een heerlijk terrasseizoen.

LEES VERDER
Nieuwe collega Johanna de Kruiff
15 april 2024

Nieuwe collega Johanna de Kruiff

Johanna is per 1 april jl. bij Xandrion aan de slag gegaan in de functie van Relatiemanager.

LEES VERDER
Uitbreiding samenwerking Jigler
9 april 2024

Uitbreiding samenwerking Jigler

Profiteer vanaf nu van aantrekkelijke condities op Jigler Salarisadministratie & HR.

LEES VERDER
Besparen met slimme energiemeters
28 maart 2024

Besparen met slimme energiemeters

Betrouwbare meetdata kunnen u nu helpen geld én energie te besparen.

LEES VERDER
Kies voor gemak in de keuken
13 maart 2024

Kies voor gemak in de keuken

Efficiënt werken en tijd besparen dankzij convenience.

LEES VERDER
Xandrion verscherpt deal met Van Geloven
21 februari 2024

Xandrion verscherpt deal met Van Geloven

Onze samenwerking met Van Geloven is verlengd en aangescherpt.

LEES VERDER
Optimaliseer uw schoonmaak
12 februari 2024

Optimaliseer uw schoonmaak

Onze partners helpen u graag uw schoonmaak te optimaliseren.

LEES VERDER
Nieuwe samenwerking: Van Tol
29 januari 2024

Nieuwe samenwerking: Van Tol

Xandrion start samenwerking met Van Tol Convenience Food.

LEES VERDER
Raamcontract Mars aangescherpt
18 december 2023

Raamcontract Mars aangescherpt

Onze samenwerking met Mars is verlengd én aangescherpt.

LEES VERDER
D’n Berepot kiest voor Jigler
11 december 2023

D’n Berepot kiest voor Jigler

"Dat stukje ontzorging is echt heel fijn. Zeker in de opstartfase waarin ik zit."

LEES VERDER
Besparen op vleeswaren
5 december 2023

Besparen op vleeswaren

Ons raamcontract met Aarnink Vleeswaren is verlengd.

LEES VERDER