1000ste SatéJet voor De Scheepsbel

“In tijden van personeelstekort, is de SatéJet een uitkomst”

Satésaus is een van de meest verkochte producten binnen de foodservice. Met de automatische satédispenser - de SatéJet van Remia Professioneel - kun je nog meer rendement uit je satésaus halen. Dat blijft niet onopgemerkt, want inmiddels is de 1000ste SatéJet in gebruik genomen. Bij Capfun De Scheepsbel in Doornspijk ziet chef-kok en horecamanager Roland van Voorst veel voordelen ten aanzien van hygiëne, portionering en gebruiksgemak.

De tijd dat ze in cafetaria Capfun De Scheepsbel in Doornspijk hun satésaus vanuit de au bain marie op een frietje schepten, is voorbij. Sinds de eerste dag dat de Remia SatéJet zijn intrede deed, is horecamanager Roland van Voorst overstag.
HACCP-verantwoord
"Door de aanschaf van de SatéJet is je saus van constante kwaliteit. Bovendien is het HACCP-verantwoord", zegt Van Voorst. De dispenser is gemaakt van roestvrijstaal. De saus zit hygiënisch verpakt in drie bag-in-box zakken van 3,8 kg in een gesloten systeem. De automatische satédispenser vergt een redelijke investering maar dat loont. “Al op de eerste dag van ingebruikname begin je met terugverdienen”, vertelt de horecamanager. In het vakantieseizoen van april tot oktober verkopen ze bij de campingsnackbar zo’n 500 liter satésaus. Bezoekers bestellen deze bij de friet, kipsaté of een berenhap. Ook bij de buckets met friet bij de afhaal, bestaat de bijverkoop regelmatig uit een bakje satésaus.
 
Instelbare portionering
Nog een pluspunt van de SatéJet is de instelbare portionering. Die kun je vooraf instellen op de gewenste hoeveelheid (van 0 tot 100 gram). Zo weet je als ondernemer precies hoeveel saus je per product verkoopt. Bovendien is de portie bij elke personeelslid gelijk. Daarnaast schept dit duidelijkheid bij de gasten. Met een druk op de knop aan de voorzijde, doseert de medewerker de portie warme saus die ook nog eens glutenvrij is. “Je hoeft alleen het bakje eronder te houden.” Zeker in deze tijden van personeelstekort, is dit een uitkomst vindt Van Voorst. “Het is extreem makkelijk en snel in het gebruik.
 
Leeg tot de laatste druppel
Met een zak van 3,5 kg saus doen ze bij De Scheepsbel in het hoogseizoen gemiddeld één dag. “Die zakken saus gaan leeg tot de laatste druppel.” Zo heb je nog meer rendement en gooi je minder weg. Omdat de sausdispenser twee compartimenten heeft, zit je nooit zonder. Ook in de spits. Het verwisselen van de sauszakken is in een handomdraai gepiept dankzij het handige tuitje. Ook het schoonmaken is ‘easy going’ volgens de horecamanager.

Voordelen van de SatéJet voor jou
Benieuwd naar de mogelijkheden op jouw locatie?
Heb je vragen of wil je graag via Xandrion in contact komen met Remia of een van onze andere partners? Neem contact met ons op via T. 0318-421655 of info@xandrion.nl.

LAATSTE NIEUWS

Kenniscentrum Xandrion

Hier vindt u onze laatste nieuwtjes, persberichten, persoonlijke blogs van onze medewerkers en meer.

Optimaliseer uw schoonmaak met Tork
27 september 2023

Optimaliseer uw schoonmaak met Tork

Camping Westhove scoort met Tork Vision Cleaning

LEES VERDER
Land van Fluwel kiest voor Scanfie
7 september 2023

Land van Fluwel kiest voor Scanfie

Via het inkoopcollectief van Xandrion kwam Land van Fluwel in contact met Scanfie.

LEES VERDER
1000ste SatéJet voor De Scheepsbel
28 augustus 2023

1000ste SatéJet voor De Scheepsbel

“In tijden van personeelstekort, is de SatéJet een uitkomst”

LEES VERDER
Samenwerking JDE verlengd
24 augustus 2023

Samenwerking JDE verlengd

Al sinds 2004 is Jacobs Douwe Egberts dé koffiepartner binnen ons inkoopcollectief.

LEES VERDER
Energie Informatieplicht
25 juli 2023

Energie Informatieplicht

Geldt de Energie Informatieplicht ook voor u?

LEES VERDER
Uitbreiding samenwerking Linnenatwork
13 juli 2023

Uitbreiding samenwerking Linnenatwork

Onze samenwerking met Linnenatwork is verlengd én uitgebreid.

LEES VERDER
Aanscherping SUP-wetgeving
28 juni 2023

Aanscherping SUP-wetgeving

Verbod om plasticbevattende disposables gratis te verstrekken bij bezorging en to go.

LEES VERDER
Nieuw raamcontract met Bouter
15 juni 2023

Nieuw raamcontract met Bouter

Bespaar nu ook op keukenapparatuur en complete maatwerkinrichting voor grootkeukens van Bouter.

LEES VERDER
Bonus op FrieslandCampina plantaardig
31 mei 2023

Bonus op FrieslandCampina plantaardig

Scherpe inkoopcondities op Friesche Vlag Barista Haver & Chocomel Plantaardig.

LEES VERDER
Energiebesparingstips van C-mark
23 mei 2023

Energiebesparingstips van C-mark

Met deze tips van C-mark kunt u energie besparen & legionellabesmetting in drink- en warmwatertapinstallaties voorkomen.

LEES VERDER
Top deal met Kraft Heinz
10 mei 2023

Top deal met Kraft Heinz

Mooi nieuws! Ons raamcontract met Kraft Heinz Foodservice is aanzienlijk aangescherpt en t/m eind 2025 verlengd.

LEES VERDER
Afbeelding met semi ondergrondse containers
13 april 2023

3 tips om afvalscheiding te stimuleren

Stimuleer uw gasten afval te scheiden met deze 3 tips van Van Happen.

LEES VERDER
Op stap met een inkoopadviseur
11 april 2023

Op stap met een inkoopadviseur

Benieuwd naar onze werkwijze en hoe wij ondernemers ontzorgen bij inkoopzaken?

LEES VERDER
Statiegeld op blik
5 april 2023

Statiegeld op blik

Sinds 1 april is de statiegeldverplichting uitgebreid met statiegeld op blikverpakkingen.

LEES VERDER
Maatwerk personeelsoplossingen
7 maart 2023

Maatwerk personeelsoplossingen

Partycenter Silverstone werkt inmiddels al 3 jaar tevreden samen met Jigler.

LEES VERDER