Optimaliseer uw drankenkaart

De perfecte drankenkaart voor een heerlijk terrasseizoen.

Met de start van het terrasseizoen, is het de hoogste tijd om ook kritisch naar uw drankenkaart te kijken. In hoeverre speelt u in op trends en behoeften van uw gasten? Een goed samengestelde drankenkaart speelt immers een belangrijke rol in het consumptiegedrag van uw gasten. Wist u namelijk dat 65% van de drankkeuzes van gasten beïnvloed wordt door de drank- en/of menukaart?

Graag laten wij u kennis maken met Sligro Wijnen, Coca Cola Europacific Partners (CCEP), Lipton Ice Tea, Spadel en Royal Swinkels - partijen binnen ons inkoopcollectief die u kunnen helpen bij het samenstellen en optimaliseren van uw drankenkaart en u helpen besparen op uw inkoop. 

Optimale wijnkaart met de wijnen van Sligro
Passende wijnen bij uw locatie en gerechten zijn natuurlijk onmisbaar voor iedere horecalocatie. Het wijnassortiment van Sligro bestaat inmiddels uit 1.500 wijnen, waarvan 325 wijnen exclusief voor de horeca: de Horeca Wijnselectie. Sligro selecteert voor u de allerbeste wijnen; van klassiek tot modern en altijd kenmerkend voor land en streek. Sligro bezoekt de wijngaarden, proeft met experts en importeert vervolgens zelf, direct bij de bron. Met het uitgebreide wijnassortiment van Sligro vindt u altijd een passende wijn. Bovendien adviseren de wijnadviseurs u graag over de wijnen passend bij uw wensen of bij het samenstellen van uw wijnkaart.

Besparen op A-merk frisdranken van CCEP
Sinds 2018 is Coca Cola Europacific Partners (CCEP) dé frisdrankleverancier binnen het contractenportfolio van Xandrion. Als 's werelds grootste producent van niet-alcoholische dranken bieden zij een breed en veelzijdig assortiment A-merk frisdranken - waarin ook de suikervrije opties steeds verder uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de merken Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea, Royal Bliss en Chaudfontaine. Merken die stuk voor stuk bij iedereen bekend zijn en daarom een plekje verdienen op uw drankenkaart. 

De verfrissende dranken van Lipton Ice Tea
Ongetwijfeld zijn ook de verfrissende frisdranken van Lipton Ice Tea - onderdeel van Unilever OOH - bij u bekend. Dit populaire ijstheemerk is een mooie toevoeging aan uw drankenkaart. Bovendien passen de drankjes van Lipton bij een bewuste levensstijl van steeds meer gasten, die kiezen voor dranken met minder of zelfs helemaal geen suiker. Door de toenemende vraag en sturing vanuit de overheid op suikerreductie door de suikertaks, bestaat het assortiment van Lipton inmiddels voor tweederde uit frisdranken laag in suikers of zelfs zonder suiker.

De nummer één drank in de horeca: water
In Nederland is water is de nummer één non-alcoholische drank bij maaltijden en vertegenwoordigt maar liefst 19% van de totale drankconsumptie. Daarnaast speelt water een belangrijke rol in de smaakbeleving van gerechten en andere dranken en heeft water een positieve invloed op uw marge vanwege de lage inkoopprijs tegenover een aantrekkelijke verkoopprijs. Maar wist u ook dat verschillende merken en soorten waters wel degelijk van elkaar verschillende én van invloed zijn op de smaakbeleving van uw gasten? Spadel - dé waterexpert binnen ons inkoopcollectief - adviseert u graag over de keuze voor het juiste water bij uw gerechten. Bovendien profiteert u via ons inkoopcollectief van aantrekkelijke condities op de waters van Spadel. 

Een smaakvolle bierbeleving voor uw gasten
In de wereld van bier is genoeg te ontdekken, maar welke bieren serveert u op uw locatie en hoe presenteert u uw assortiment aan uw gasten? Een goed samengestelde bierkaart kan de algehele ervaring van uw gasten verbeteren. Het stelt uw gasten in staat om nieuwe bieren te ontdekken die passen bij hun smaakvoorkeuren of bij de gerechten die ze bestellen. Met het breedste bierassortiment van Nederland wordt het assortiment van Royal Swinkels vaak gekenmerkt door ‘voor elk moment een passend bier'.

Van bekende merken tot ambachtelijke brouwerijen en geliefde lokale merken, Royal Swinkels heeft het allemaal. Het assortiment bestaat inmiddels uit zo'n 300 bieren van authentieke biermerken, waaronder pils, een ruim assortiment speciaalbieren onder het merk Bier&cO en een divers aanbod alcoholarme- en alcoholvrije bieren. Enkele bekende merken uit het portfolio van Royal Swinkels zijn: Bavaria, Swinckels’, Palm, La Trappe, Cornet, Rodenbach en Uiltje.

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw bierkaart? De accountmanagers van Royal Swinkels helpen u hier graag bij.

Wilt u uw drankenkaart optimaliseren en tegelijk besparen op uw inkoopkosten?
Dankzij onze samenwerking met een groot aantal partners kunt u aanzienlijk besparen op uw inkoop én tegelijk profiteren van de expertise van een groot aantal leveranciers. Wilt u in contact komen met één van onze partners of weten hoeveel u kunt besparen op uw inkoop? Neem contact met ons op via T. 0318-421655 of info@xandrion.nl, wij helpen u graag.

LAATSTE NIEUWS

Kenniscentrum Xandrion

Hier vindt u onze laatste nieuwtjes, persberichten, persoonlijke blogs van onze medewerkers en meer.

Verzekeringen rondom personeel
15 mei 2024

Verzekeringen rondom personeel

Drie belangrijke onderwerpen uitgelicht als het gaat om verzekeringen rondom personeel.

LEES VERDER
"Goede snacks zijn een must"
25 april 2024

"Goede snacks zijn een must"

Steakhouse Amadeus kiest bewust voor kwalitatief hoogwaardige snacks.

LEES VERDER
Nieuwe collega Ingrid Wouda
22 april 2024

Nieuwe collega Ingrid Wouda

Ingrid is begin april bij Xandrion gestart in de functie van Junior Controller.

LEES VERDER
Optimaliseer uw drankenkaart
17 april 2024

Optimaliseer uw drankenkaart

De perfecte drankenkaart voor een heerlijk terrasseizoen.

LEES VERDER
Nieuwe collega Johanna de Kruiff
15 april 2024

Nieuwe collega Johanna de Kruiff

Johanna is per 1 april jl. bij Xandrion aan de slag gegaan in de functie van Relatiemanager.

LEES VERDER
Uitbreiding samenwerking Jigler
9 april 2024

Uitbreiding samenwerking Jigler

Profiteer vanaf nu van aantrekkelijke condities op Jigler Salarisadministratie & HR.

LEES VERDER
Besparen met slimme energiemeters
28 maart 2024

Besparen met slimme energiemeters

Betrouwbare meetdata kunnen u nu helpen geld én energie te besparen.

LEES VERDER
Kies voor gemak in de keuken
13 maart 2024

Kies voor gemak in de keuken

Efficiënt werken en tijd besparen dankzij convenience.

LEES VERDER
Xandrion verscherpt deal met Van Geloven
21 februari 2024

Xandrion verscherpt deal met Van Geloven

Onze samenwerking met Van Geloven is verlengd en aangescherpt.

LEES VERDER
Optimaliseer uw schoonmaak
12 februari 2024

Optimaliseer uw schoonmaak

Onze partners helpen u graag uw schoonmaak te optimaliseren.

LEES VERDER
Nieuwe samenwerking: Van Tol
29 januari 2024

Nieuwe samenwerking: Van Tol

Xandrion start samenwerking met Van Tol Convenience Food.

LEES VERDER
Raamcontract Mars aangescherpt
18 december 2023

Raamcontract Mars aangescherpt

Onze samenwerking met Mars is verlengd én aangescherpt.

LEES VERDER
D’n Berepot kiest voor Jigler
11 december 2023

D’n Berepot kiest voor Jigler

"Dat stukje ontzorging is echt heel fijn. Zeker in de opstartfase waarin ik zit."

LEES VERDER
Besparen op vleeswaren
5 december 2023

Besparen op vleeswaren

Ons raamcontract met Aarnink Vleeswaren is verlengd.

LEES VERDER
Fantasierijk spelen bij Camping Linda
29 november 2023

Fantasierijk spelen bij Camping Linda

BOERplay realiseert fantasierijk speellandschap bij Camping Linda.

LEES VERDER