OVER XANDRION

Sinds 1997 dé inkooporganisatie in de leisure branche

Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handvol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1.250 ondernemers uit alle hoeken van de vrijetijdsbranche van uniek scherpe inkoopcondities bij circa 65 leveranciers!

KENNIS MAKEN? MAAK EEN AFSPRAAK


BESPAREN DOOR INKOOPKRACHT

Door inkoopvolumes te bundelen met collega ondernemers

Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handvol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers van uniek scherpe inkoopcondities bij 70 leveranciers.

U bespaart via Xandrion niet alleen geld op uw inkoopkosten, maar ook veel kostbare tijd doordat u zelf minder of helemaal niet meer met inkoop bezig hoeft te zijn. Wij helpen uw inkoopbeleid en bestellingen te optimaliseren en benchmarken continu om voor u de beste deals te sluiten. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij complexe inkoopvraagstukken, gedetailleerde inzage in uw actuele inkoopgegevens, de laatste marktontwikkelingen, regelgeving en trends.

Ook bieden wij ondersteuning op het gebied van assortiment en menu optimalisatie, zodat u de hoogste marge uit uw menu kunt halen. Tevens kunnen (food)concepten van bijvoorbeeld onze zusterorganisatie Eurest en onze aangesloten leveranciers bij u ingezet worden.

Daarnaast proberen wij met ons aanbod altijd in te spelen op de laatste duurzame ontwikkelingen, zodat wij samen met u ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.


ONS TEAM

Waar we trots op zijn

Het team van Xandrion bestaat uit een hechte club, ambitieuze & gedreven professionals die elke werkdag voor u klaar staan!

Johanna de Kruiff

Relatiemanager

Ingrid Wouda

Junior Controller

Frank Visser

Managing Director

Tim Stevens

Inkoopadviseur

Rutger van Londen

Operationeel Directeur

Annelies Donkelaar

Contractmanagement & Communicatie

Yvonne Vloet

Inkoopmanager

Daan de Rooij

Inkoopadviseur

Ronald Davidse

Softwareontwikkelaar

Robin Boone

Inkoopadviseur binnendienst

ONZE PIJLERS

Besparen, Kennis, Gemak & Ons Verhaal.

Onze 4 pijlers beschrijven onze dienstverlening, manier van werken, speerpunten voor de toekomst en vooral ook ons verhaal.

Besparen op inkoop en tijd

BESPAREN

Besparen wordt door Xandrion op meerdere manieren ingevuld. Door deelname kunnen ondernemers geld besparen op hun inkoopkosten. Daarnaast besparen ondernemers tijd doordat zij zelf minder of helemaal niet meer met inkoop bezig hoeven te zijn.

 • Beste deals
 • Slim bestellen
 • Xander, uw inkoopassistent
MEER BESPAREN
Inkoopkennis delen

KENNIS

Met onze ruim 25 jaar aan inkoopervaring zijn wij echte inkoopprofessionals. Onze deelnemers weten ons als geen ander te vinden voor ondersteuning bij complexe inkoopvraagstukken, inzage in hun actuele inkoopgegevens of situatie, de laatste marktontwikkelingen, regelgeving en trends.

 • Deskundig
 • Waardevolle communicatie
 • Onderscheidend
INKOOPKENNIS
Inkoop gemak

GEMAK

Xandrion is dé betrouwbare, betrokken & servicegerichte inkooppartner. Wij werken samen met ons hoofdkantoor en onze leveranciers om nieuwe oplossingen te creëren. Zo bieden we een ongekende en ongeëvenaarde dienstverlening waarmee wij de verwachtingen van onze deelnemers overtreffen.

 • Excellente service
 • Co-creatie
 • Commitment
MEER GEMAK
Inkoop bundelen recreatie en horeca

ONS VERHAAL

Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handje vol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers van unieke inkoopcondities bij 70 leveranciers en dankzij de overname door Compass Group is onze inkoopkracht onderscheidend in de markt.

 • Het ontstaan
 • Onze partners
 • Inkoopkracht
OVER XANDRION
XANDRION MAGAZINE AANVRAGEN
A Compass Group Company

A COMPASS GROUP COMPANY

Onze organisatie in Nederland.

De bijna 5.000 medewerkers die onder Compass Group vallen verlenen in heel Nederland hun diensten aan bijna 1.700 organisaties in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest, ESFM, Xandrion en Famous Flavours.

MEER INFO