BESPAREN

Substantiële besparing op uw inkoopkosten & tijd.

Onze 4 pijlers beschrijven onze dienstverlening, manier van werken, speerpunten voor de toekomst en vooral ook ons verhaal.

BESPAAR OOK

BESPAREN

U bespaart via Xandrion niet alleen geld op uw inkoopkosten, maar ook veel kostbare tijd doordat u zelf minder of helemaal niet meer met inkoop bezig hoeft te zijn. Wij helpen uw inkoopbeleid en bestellingen te optimaliseren en benchmarken continu om voor u de beste deals te sluiten.

De beste deals

Via de raamcontracten van Xandrion profiteren deelnemers van unieke eindejaarsbonussen, scherpe af-factuur kortingen, uitstekende service en deskundig (inkoop)advies op maat. Via ons inkoopnetwerk profiteert u van unieke inkoopcondities op vrijwel alle inkoopsegmenten, zoals: food en beverage; hygiëne en schoonmaak; energie en brandstoffen; bouw en techniek en dienstverlening en consultancy. Daarnaast kunt u intekenen op de scherpste acties van het land waarbij geldt dat hoe meer deelnemers intekenen, hoe meer voordeel er te behalen valt. Voor concerns geldt dat zij de inkoop van meerdere vestigingen kunnen bundelen en daardoor profiteren van hogere bonus- en kortingsstaffels.

Slim bestellen

Door bestellingen en leveringen te bundelen, vermindert u het aantal bezorgmomenten. Hiermee bespaart u tijd en geld en houdt u meer tijd over voor uw core business. Hier samen met ons bewust mee bezig zijn, levert veel inzicht op. Daarnaast dragen we op deze manier ook bij aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Xander - uw inkoopassistent

Inkoopassistent Xander is dé vraagbaak! Xander kan voor u benchmarken zodat u snel en duidelijk inzichtelijk heeft welk voordeel een eventuele overstap naar een Xandrion leverancier u biedt. Xander optimaliseert uw inkoopbeleid door uw huidige inkoopbeleid inzichtelijk te maken en deskundig advies te geven zodat hier structuur en aanscherping in aangebracht wordt. Ook inspireert hij door interessante vlogs en blogs.

Beste deals

Beste deal van A-Z
Beste deal van A-Z
Voordeelbundel
Voordeelbundel
Unieke collectieve acties
Unieke collectieve acties

Slim bestellen

Minder leveringen
Minder leveringen
Minder facturen
Minder facturen
Meer tijd
Meer tijd

Xander, uw inkoopassistent

Benchmarken
Benchmarken
Inkoopbeleid
Inkoopbeleid
Vraagbaak
Vraagbaak

BENIEUWD HOEVEEL U OP UW INKOOP KUNT BESPAREN?

Profiteer van substantiële besparingen op uw inkoopkosten & tijd.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u kan bieden.

BESPAAR OOK