GEMAK

Inkoopbeleid optimalisatie, contractbeheer & inzicht in uw inkoop via online inkoopplatform.

Onze 4 pijlers beschrijven onze dienstverlening, manier van werken, speerpunten voor de toekomst en vooral ook ons verhaal.

GEMAK

Wij bieden ondersteuning op het gebied van assortiment en menu optimalisatie, zodat u de hoogste marge uit uw menu kunt halen. Tevens kunnen (food)concepten van Eurest en onze leveranciers bij u ingezet worden. Daarnaast proberen wij met ons aanbod altijd in te spelen op de laatste duurzame ontwikkelingen, zodat wij samen met u ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Excellente service

In ons gebruikersvriendelijke systeem ziet u in één oogopslag van welke raamcontracten u gebruik maakt, wat de inkoopcondities zijn en hoeveel eindejaarsbonus u heeft opgebouwd. Wij verzamelen al uw inkoopgegevens bij onze leveranciers, presenteren deze in één keer en verzorgen een correcte eindejaarsbonusfactuur. U heeft hier geen omkijken naar! U kunt bij ons op verzoek een factuur laten controleren op juiste toepassing van de Xandrion condities, maar wij doen dit ook proactief door steekproefsgewijs facturen bij u op te vragen en deze te controleren. Zo houden we de leveranciers scherp en borgen wij de gemaakte afspraken. Wij houden de looptijden van onze eigen contracten bij om op tijd te kunnen tenderen/verlengen, maar daarnaast houden wij ook de looptijden van uw individuele contract in de gaten om u tijdig te kunnen informeren over een naderende einddatum. Zo kunt u op tijd opzeggen om vrij te zijn om een nieuwe keuze voor dat inkoopsegment te kunnen maken.

Co-creatie

Wij zijn altijd beschikbaar om onze kennis, kunde en expertise op consultancy basis in te zetten. Ook kunnen wij u ondersteunen bij rationalisatie, menu-engineering en marge optimalisatie. Door leveranciers aan elkaar te verbinden bieden wij u pasklare oplossingen. Zo kunt u een EML (Erkende Maatregelen Lijst) scan bestellen en laten uitvoeren waarmee u een compleet overzicht met energiebesparende maatregelen ontvangt. Na deze eerste inventarisatie, kunt u (indien gewenst) begeleid worden bij de inkoop, financiering, subsidiëring, monitoring en optimalisatie van de besparingsmaatregelen. Ook vertalen wij bestaande foodconcepten van Eurest en onze leveranciers naar uw situatie. De kennis, kunde en hardware is in huis en kan gebruikt worden.

Commitment

Wij doen altijd het onverwachte stapje extra en doen wat we beloven. We verzorgen transparante en snelle communicatie. Door onze afspraken altijd goed voor te bereiden en te weten wat er bij u speelt, kunnen we een oprecht gesprek voeren en alle kansen benutten. U bent onze prioriteit, zonder deelnemers geen Xandrion.

Excellente service

Bonus in één oogopslag
Bonus in één oogopslag
Één bestelportal
Één bestelportal
Signalering aflopende contracten
Signalering aflopende contracten

Co-creatie

Consultancy
Consultancy
Onze wereld
Onze wereld
Food concepten en formules
Food concepten en formules

Commitment

Afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak
Betrokkenheid
Betrokkenheid
U bent onze prioriteit
U bent onze prioriteit

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U UIT HANDEN KUNNEN NEMEN?

Besteed offertetrajecten en contractonderhandelingen uit via Xandrion.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke efficiency slagen wij samen kunnen maken en hoe wij u op het gebied van inkoop verder kunnen ondersteunen.

VUL UW GEGEVENS IN