KENNIS

Deskundig advies, kennisbaak & sparringpartner.

Onze 4 pijlers beschrijven onze dienstverlening, manier van werken, speerpunten voor de toekomst en vooral ook ons verhaal.

KENNIS

Met ruim 25 jaar aan inkoopervaring zijn wij echte inkoopprofessionals. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij complexe inkoopvraagstukken, gedetailleerde inzage in uw actuele inkoopgegevens, de laatste marktontwikkelingen, regelgeving en trends.

Deskundig

Door onze jarenlange ervaring met inkopen binnen uw branche en de kennis en kunde die wordt uitgewisseld via ons netwerk, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. U maakt daarbij ook gebruik van alle kennis die aanwezig is bij uw collega ondernemers binnen ons netwerk. Wij houden de trends binnen hospitality nauwlettend in de gaten om kansen te signaleren en u pasklare oplossingen te bieden. Ook kijken wij naar de ontwikkelingen op de (wereld)markt voor wat betreft onze inkoopcategorieën.

Waardevolle communicatie

Via onze communicatiekanalen informeren wij u over nieuws en acties. Bij deze berichtgeving houden wij rekening met de beste timing en relevantie. Wij fungeren als een spin in het web om de juiste personen met elkaar in contact te brengen. Dit kunnen deelnemers en leveranciers zijn, maar ook leveranciers met leveranciers, deelnemers met deelnemers en leveranciers en deelnemers met derden. Door onze ervaring en kennis weten wij wat er bij wie speelt en wie we aan elkaar moeten koppelen. Ook de kennis van Compass wordt ingezet. Regelmatig doen wij (markt)onderzoek om prangende vragen beantwoord te zien en onze leveranciers en deelnemers te voorzien van de juiste informatie. Daarnaast gebruiken we deze informatie om onze eigen dienstverlening verder te optimaliseren.

Onderscheidend

Via de inkoopapp (in ontwikkeling) wordt de betrokkenheid bij Xandrion verhoogd en is de drempel om Xandrion in te zetten en te raadplegen veel kleiner. Ook heeft u altijd uw actuele inkoop-, bonus- en dropgegevens direct bij de hand.
We onderhouden contact met onze deelnemers door structureel te bezoeken en/of te bellen om zo alle kansen en bedreigingen in scope te houden. Door het extranet te transformeren naar een contractmanagement tool, ondersteunen wij u in uw gehele inkoopproces. U kunt er ook informatie over niet-Xandrion contracten kwijt zodat u in één oogopslag een totaalbeeld van al uw inkopen heeft. U kunt hier middels rapportagetools o.a. meldingen inschakelen wanneer contracten verlopen en factuurcontroles en benchmarks aanvragen.

Deskundig

Wet- en regelgeving
Wet- en regelgeving
Inkoopprofessionals
Inkoopprofessionals
Trends
Trends

Waardevolle communicatie

Wat er echt toe doet
Wat er echt toe doet
Verbinders
Verbinders
Onderzoek
Onderzoek

Onderscheidend

Inkoop app
Inkoop app
Persoonlijk contact
Persoonlijk contact
Contractmanagement tool
Contractmanagement tool

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Inkoopbeleid optimalisatie, contractbeheer & verlaging van uw inkoopkosten.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u kan bieden.

VUL UW GEGEVENS IN