ONS VERHAAL

Pioniers, hart voor de zaak, voor elkaar en door elkaar.

Onze 4 pijlers beschrijven onze dienstverlening, manier van werken, speerpunten voor de toekomst en vooral ook ons verhaal.

ONS VERHAAL

Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handvol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1200 ondernemers van uniek scherpe inkoopcondities bij 70 leveranciers.

Het ontstaan

Xandrion is opgezet door een groep ondernemers op de Veluwe. De basis en fundering die zij samen voor elkaar en andere collega-ondernemers hebben opgezet, is verweven in de manier waarop wij nu nog steeds werken. In hospitality waren wij in 1997 de eerste op het gebied van inkoopsamenwerking. Zeker met ons online inkoopplatform liepen en lopen wij nog steeds voorop! In de ruim 25 jaar dat wij nu bestaan hebben we ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd waar u nu van profiteert. Het Xandrion team bestaat voor een groot deel uit medewerkers die al relatief lang bij Xandrion werken en het bedrijf en de deelnemers een warm hart toedragen.

Onze partners

Er zijn ruim 70 leveranciers bij ons aangesloten waardoor we op (bijna) ieder inkoopgebied een mooi aanbod voor u hebben. We streven naar succesvolle partnerships met veel enthousiasme, passie en gedrevenheid van beide kanten. Dat is nodig om er samen alles uit te halen wat erin zit. Naast verschillende duurzame relaties met leveranciers zijn er ook diverse langdurige samenwerkingen met onze deelnemers. Zo hebben wij bijvoorbeeld een bijzondere samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Golfbanen, de Vereniging van Pannenkoekenhuizen en Optisport. De diversiteit in ons deelnemersbestand laat zien dat gezamenlijk inkopen voor een ieder voordelen heeft.

Inkoopkracht

Door de overname van Xandrion door Compass is de inkoopkracht van Xandrion onderscheidend in de markt. Daarnaast zorgt Compass voor een mooie aanvulling in kennis en expertise. Bij het maken van afspraken met onze leveranciers zorgen we altijd voor een landelijke dekking. We houden onze raamcontracten scherp door tijdig te tenderen en eventueel over te stappen naar een andere leverancier. Meestal tenderen we voor het gehele collectief, maar in sommige gevallen zetten we ook tenders op voor individuele deelnemers.

Het ontstaan

Pioniers
Pioniers
Hart voor de zaak
Hart voor de zaak
Voor elkaar en door elkaar
Voor elkaar en door elkaar

Onze partners

De keuze is reuze
De keuze is reuze
Samen groeien
Samen groeien
Succesvolle partnerships
Succesvolle partnerships

Inkoopkracht

Compass & Xandrion
Compass & Xandrion
Groot inkoopcollectief
Groot inkoopcollectief
(Gepersonaliseerde) Tenders
(Gepersonaliseerde) Tenders

COLLECTIEF INKOPEN OOK IETS VOOR U?

Wij nemen graag contact met u op.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn en om de inkoopkansen en besparingen voor uw bedrijf in kaart te brengen.

VUL UW GEGEVENS IN