Inkooporganisatie Catering

Cateraars bundelen hun inkoop via Xandrion.

Steeds meer cateraars weten hun weg naar inkoopvoordeel via Xandrion te vinden. Onder andere door de overname van Xandrion door Compass Group (Eurest), zijn wij een berg aan ervaring in de inkoopbehoeften van een cateraar, rijker.

OOK BESPAREN? MAAK EEN AFSPRAAK

Xander helpt u besparen op uw inkoop
Inkooporganisatie voor cateraars
Steeds meer cateraars weten hun weg naar inkoopvoordeel via Xandrion te vinden. Onder andere door de overname van Xandrion door Compass Group (Eurest), zijn wij een berg aan ervaring in de inkoopbehoeften van een cateraar, rijker.
 
Inkooporganisatie als onderdeel van Compass Group
Compass Group vormt wereldwijd de solide en betrouwbare partner in catering en ondersteunende diensten. In ruim 45 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt Compass Group creatieve en innovatieve oplossingen. Eurest vormt samen met ESFM, Famous Flavours en Xandrion  onderdeel van Compass Group.
 
De beste leveranciers, de beste deals voor cateraars
Mensen, middelen en kennis worden uitgewisseld en flexibel ingezet bij alle onderdelen van Compass Group. Zo kunnen zij een zeer gevarieerd aanbod aan creatieve producten en diensten aanbieden. Waar Xandrion met haar collectieve inkoopvolume de beste leveranciers tegen de meest gunstige condities voor kan aanbieden. De flexibiliteit, creativiteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid staan centraal bij alles wat we doen.
 
Inkoopvoordeel voor cateraars
Met bijna 2.500 ambitieuze medewerkers verleent Compass Group in heel Nederland dienstverlening aan bijna 550 organisaties in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector. Van ziekenhuizen en hogescholen tot barista bars en (overheids)instellingen. Steeds meer van deze cateringlocaties kiezen voor inkoop via Xandrion. Het levert niet alleen tijdswinst, maar ook financieel voordeel op. Zowel op het gebied van food zoals koffie & thee, ijs en frites als non-food zoals energie, afval en verzekeringen. Naast diverse Eurest locaties en Famous Flavours, koopt bijvoorbeeld ook Meinders Catering via ons in.
 

BENIEUWD NAAR DE BESPAARMOGELIJKHEDEN VOOR U ALS CATERAAR?

Profiteer van topcondities op diverse inkoopsegmenten

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u biedt.

NEEM CONTACT OP