P-services

Volledige ontzorging op personeelsgebied.

P-services is specialist in alles wat met personeelsbeheer te maken heeft. Van payrollen, uitzenden en personeels- en salarisadministratie tot - speciaal voor intermediairs - backofficedienstverlening. Bovendien helpt hun eigen arbodienst bij verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Je bent ondernemer in de vrijetijdsbranche en je hebt personeel in dienst. Misschien overweeg je om binnenkort extra personeel aan te nemen. De wet- en regelgeving over personeel is complex, dat brengt risico’s mee. Het gevolg is dat je er veel tijd en energie in moet steken om personeelsbeheer goed geregeld te hebben. Wat doe je bij ziekte, hoe regel je contracten, hoeveel moet je medewerker verdienen, wat zijn de regels rondom vakantiekrachten en welke risico’s loop je eigenlijk?
 
P-services neemt deze vragen en zorgen weg. Door gebruik te maken van hun uitzend- of payrolldienstverlening nemen ze het werkgeverschap en dus de werkzaamheden en risico’s van jou als ondernemer over.

Zij regelen de arbeidsovereenkomsten, doen de loonadministratie, voeren wet- en regelgeving door en zorgen voor uitbetaling en begeleiding van medewerkers bij ziekte. Jij betaalt een marge over de gewerkte uren van de medewerkers, in ruil daarvoor worden alle werkgeverszaken geregeld.

Of je nu kiest voor payrolling of uitzenden: P-services neemt alle werkgeverstaken van je over. Zo kan jij je blijven focussen op het ondernemen. Een korte uitleg van de twee dienstverleningen:

- Payrollen: ontzorging en goede voorwaarden voor medewerkers
Met het label Payrollbureau houd jij de regie op de werkvloer en is P-services werkgever. Naast alle werkgeverstaken nemen ze ook de werkgeversrisico’s van jou over. Dat scheelt jou veel werk én zorgen. Bovendien heeft jouw personeel een streepje voor met de extra arbeidsvoorwaarden en riante scholingsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.payrollbureau.nl

- Uitzenden: ontzorging en flexibiliteit
Met het label Flexbureau biedt P-services je de mogelijkheid om flexibel uitzendkrachten in te zetten. Via Jigler.nl, het online platform, verzorgen ze eenvoudig en snel de invulling van jouw vacatures. Ze regelen vervolgens alles wat hoort bij het dienstverband en nemen dus ook de werkgeversrisico’s op zich. Kijk voor meer informatie op www.flexbureau.nl
 

www.p-services.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden