Qualified Sales

Duurzame oplossingen voor de zakelijke markt.

Qualified Sales maakt het verschil in de zakelijke markt met duurzame en in de praktijk veelvuldig bewezen oplossingen op het gebied van water- en frituurmanagement.

Sinds 2017 is Qualified Sales Xandrion leverancier op het gebied van duurzame horeca oplossingen. Qualified Sales biedt milieuvriendelijke behandelsystemen voor water- en frituurmanagement. Naast de voordelen in de vorm van levensduur van uw vet/olie, leidingen en afvoeren en minder belasting voor het milieu profiteren Xandrion deelnemers ook nog van scherpe inkoopcondities m.b.t. deze duurzame horeca oplossingen.

Duurzame oplossingen
Op dit moment maakt Qualified Sales in de zakelijke markt het verschil met duurzame en in de praktijk veelvuldig bewezen oplossingen. Hiermee worden een aantal uitdagingen in een bedrijf direct en duurzaam opgelost. Dit op het gebied van:
 


Professioneel begeleid
Qualified Sales biedt gepatenteerde oplossingen die aantoonbaar toevoegde waarde brengen in de werkprocessen. Gerealiseerd in nauwe en constructieve samenwerking met fabrikanten die meer dan 10 tot 20 jaar bestaan en zich inmiddels ruimschoots hebben bewezen. Daarnaast biedt Qualified Sales professionele begeleiding en gericht technisch advies. Doelgericht op weg naar een duurzaam resultaat!
 
www.duurzaamoplossen.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden