Royal Smilde

Specialist in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige oplossingen met margarines, oliën, vetten, salades, sauzen en bakkerijproducten.

Royal Smilde beschikt over een breed scala aan kwaliteitsmerken met ieder hun eigen mix van producten en distributiekanalen. Xandrion deelnemers profiteren van unieke inkoopcondities op de merken Fano, The Pie Factory en Party Bites.


Royal Smilde is ontstaan in 1863 en inmiddels uitgegroeid tot een internationaal ondernemend familieconcern. Royal Smilde is specialist in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige oplossingen met margarines, oliën, vetten, salades, sauzen en bakkerijproducten. In meer dan 60 landen vinden hun producten hun weg naar de voedingsindustrie, de retail- en de fooservicemarkt.

Royal Smilde ontwikkelt en produceert in eigen fabrieken en is volledig gecertificeerd volgens de laatste eisen aan voedselveiligheid (IFS higher level). Respect voor hun omgeving en bronnen is bij Royal Smilde iets natuurlijks.

Binnen het raamcontract profiteren Xandrion deelnemers van unieke condities op de merken Fano, The Pie Factory en Party Bites.
www.royalsmilde.com
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden