Aarnink Vleeswaren

Authentieke vleeswaren in eigen huis bereid door gepassioneerde slagers.

Sinds 1935 is Aarnink Vleeswaren een begrip als het gaat om het produceren van ambachtelijk grill- en vleeswaren. Door de ambachtelijke bereidingswijze volgens eeuwenoude recepturen wordt de smaak van de producten van Aarnink Vleeswaren geassocieerd met 'de smaak van vroeger'.


Aarnink Vleeswaren is sinds 1935 een begrip als het gaat om het produceren van ambachtelijke grill- en vleeswaren. Of het nu gaat om beenham, droog gezouten speksoorten, vers bereide gebraden vleeswaren, rundervleeswaren, worstsoorten, een gevuld speenvarken of een complete os aan het spit… bij Aarnink wordt alles met smaak bereid, gebruikmakend van de meest hoogwaardige ingrediënten.

De ambachtelijke bereidingswijze volgens eeuwenoude recepturen, staat garant voor authentieke smaaknuances die de consument vrijwel direct associeert met ‘de smaak van vroeger’. Aarnink is sinds 2019 Xandrion leverancier op het gebied van vleeswaren. Xandrion deelnemers ontvangen unieke inkoopcondities op het assortiment van Huis van Beleg.
 
www.aarninkvleeswaren.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden