Koninklijke Oosterberg

Een succesvolle en snel groeiende, ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel.

Het familiebedrijf bestaat al meer dan 125 jaar en biedt naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen.


Koninklijke Oosterberg is sinds 2013 Xandrion leverancier op het gebied van elektrotechnische materialen. Xandrion deelnemers profiteren van scherpe inkoopvoordelen op het gehele assortiment van Koninklijke Oosterberg.

Koninklijke Oosterberg is een succesvolle en snelgroeiende ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met ruim 300 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland; een hoofdkantoor in Zutphen en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. De deskundige medewerkers doen hun uiterste best om u met raad en daad bij te staan en te ondersteunen. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 125 jaar en biedt naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Koninklijke Oosterberg faciliteert uw activiteiten in de elektrotechniek optimaal, zodat u kunt doen waar u goed in bent.
 

www.oosterberg.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden