Nestlé Nederland

Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness.

Nestlé is aanwezig in bijn 200 landen over de hele wereld en heeft een assortiment met wel 2000 merken. Enkele van deze merken zijn: NESCAFÉ, MAGGI, CHEF, BUITONI en diverse chocolademerken, zoals: KITKAT, BROS en SMARTIES.

Xandrion deelnemers profiteren sinds 2017 van unieke condities en op het assortiment van Nestlé Nederland. Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness. Ze hebben meer dan 2000 merken, van wereldwijde iconen tot lokale favorieten, en zijn aanwezig in 191 landen over de hele wereld.

Via dit raamcontract profiteren Xandrion deelnemers van unieke condities op merken zoals o.a. NESCAFÉ, MAGGI, BUITONI en diverse chocolademerken zoals KITKAT, BROS en SMARTIES.

Geschiedenis
In 1866 is het bedrijf opgericht door Henri Nestlé in Vevey, Zwitserland. Het hoofdkantoor is hier nog steeds gevestigd. Er zijn meer dan 330.000 mensen wereldwijd werkzaam voor Nestlé en zij hebben fabrieken en bedrijven in bijna elk land in de wereld. In 2014 bedroeg de omzet van Nestlé CHF 91,6 miljard.

Good Food, Good Life
De missie “Good Food, Good Life” staat voor het streven naar het constante aanbod van de beste voedingsproducten voor de consumenten, geschikt voor ieder moment van de dag, van ochtend tot avond en gedurende het hele leven.
Volgens Nestlé draait leiderschap om gedrag en zij erkennen dat vertrouwen op de lange termijn alleen verdiend kan worden door continu te blijven voldoen aan hun beloften. Nestlé gelooft dat het creëren van lange termijn, duurzame waarde voor hun aandeelhouders alleen mogelijk is wanneer hun gedrag, strategieën en werkzaamheden ook meerwaarde creëren voor de gemeenschappen waarin zij werkzaam zijn, de bedrijfspartners en natuurlijk voor de consumenten. Dit noemen ze Creating Shared Value.
 

www.nestleprofessional.nl
 
 
Bekijk alle bespaarmogelijkheden