Partner in beeld - Klap Verzekeringsmakelaar

Iedere maand lichten wij een Xandrion leverancier voor u uit.

Deze maand is dat Klap Verzekeringsmakelaar. Klap Verzekeringsmakelaar is een familiebedrijf dat al meer dan 165 jaar particuliere en zakelijke relaties adviseert op het gebied van verzekeringen. Klap is een belangrijke partner voor de recreatie- en leisurebranche waarin zij vergaande expertise heeft opgebouwd rondom het verzekeren van campings, zwembaden, golfbanen, hotels en restaurants. Met haar dochteronderneming; Klap No Risk, die gespecialiseerd is in het verzekeren van grote en kleine evenementen, evenementen-organisatoren en toeleveranciers, is Klap een van de grootste leisure verzekeringsmakelaars van Nederland.
 
Daarom is Klap al meer dan 11 jaar (start in 2009) ónze partner op het gebied van verzekeringen. Hun expertise en ervaring in de recreatie- en leisurebranche is onder andere terug te zien in de exclusieve pakketpolissen die Klap speciaal voor Xandrion deelnemers heeft ontwikkeld; De Recreatie- & Hotelpakketpolis. In tegenstelling tot andere aanbieders en wat in de gebruikelijke polisvoorwaarden is opgenomen, hanteert Klap toegesneden voorwaarden exclusief voor alle Xandrion deelnemers. Deze pakketpolissen bieden ondernemers in de hospitality- en leisurebranche de meest complete dekking aan tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast zijn uiteraard ook andere bedrijven voor al hun zakelijke verzekeringen bij Klap aan het juiste adres.
 
Persoonlijke betrokkenheid
Een andere reden waarom wij graag met Klap werken, is de persoonlijke en betrokken manier waarop zij te werk gaan richting hun klanten. Net even een stapje extra doen, echt meedenken met de klant. Een mooi voorbeeld hiervan is de case met Xandrion deelnemer Meinders Catering B.V. Toen in maart Corona uitbrak in Nederland en het gehele land op slot moest, viel voor Meinders Catering 90% van de omzet weg. Bram Grundmeijer, commercieel directeur bij Klap, legt in onderstaande video van Allianz uit wat zij in deze uitzonderlijke situatie voor de klant hebben kunnen doen.
 
Gisteren is de eerste (van velen) Your Food Moments Market shop geopend in CTS Group in Nieuw-Vennep. 
 
Ook Xandrion deelnemer Rick Otter van Recreatiecentrum De Boshoek en Vakantiepark Sallandshoeve heeft zeer positieve ervaringen met Klap:
 
"Meermaals heeft Klap bewezen de juiste verzekeringspartner te zijn. Niet alleen bij vragen, maar ook bij het afwikkelen van schade. Recentelijk hebben wij stormschade geleden, met name schade aan de safaritenten. Hierbij is niet alleen de schade uitgekeerd, maar is er direct meegedacht aan een constructieve verbetering en oplossing. De afhandeling hiervan is snel en uitstekend verlopen. Ik heb mij uitsluitend hoeven bezighouden met datgeen waar ik goed in ben: ondernemen."
  
Meer informatie over Klap Verzekeringsmakelaar vindt u op de website en voor Xandrion deelnemers, op ons extranet

LAATSTE NIEUWS

Kenniscentrum Xandrion

Hier vindt u onze laatste nieuwtjes, persberichten, persoonlijke blogs van onze medewerkers en meer.

Raamovereenkomst Remia verlengd

Raamovereenkomst Remia verlengd

De samenwerking tussen Remia en Xandrion is met 2 jaar verlengd.

LEES VERDER
Klap-verzekeringsmakelaar-xandrion

Klap Verzekeringsmakelaar

Iedere maand lichten wij een Xandrion leverancier voor u uit.

LEES VERDER
Recreatiepark Samoza over Koninklijke Oosterberg

Recreatiepark Samoza over Oosterberg

Bestellen bij Oosterberg is ideaal: compleet, goede prijzen en een snelle service.

LEES VERDER
Raamcontract Verstegen Spices & Sauces verlengd

Raamcontract Verstegen verlengd

Xandrion heeft de samenwerking met Verstegen Spices & Sauces met één jaar verlengd.

LEES VERDER
Yvonne-Vloet-Xandrion

Nieuwe aanwinst Yvonne Vloet

Maak kennis met een nieuwe aanwinst binnen ons team: Yvonne Vloet.

LEES VERDER
Camping De Kienehoef aardgasvrij

Camping De Kienehoef aardgasvrij

Dankzij de hulp van Fit Our Future draait Camping De Kienehoef nu volledig aardgasvrij. Ron van Rooij, eigenaar van de camping, vertelt u graag meer over de samenwerking met Fit Our Future en het realiseren van zijn wensen.

LEES VERDER
Nieuw raamcontract: Upfield

Nieuw raamcontract: Upfield

Xandrion is een samenwerking aangegaan met Upfield Professional.

LEES VERDER
Corona informatie voor u

We staan voor u klaar

Het zijn bizarre tijden, niet in de laatste plaats voor u als ondernemer.

LEES VERDER
Contract BOERplay en Innax verlengd

Contract BOERplay en Innax verlengd

De raamovereenkomsten met INNAX en BOERplay zijn met 3 jaar verlengd!

LEES VERDER
Corona-Ventileren-ENGIE-Xandrion

Corona en ventileren | Hoe doe je dat?

Waarom goede ventilatie belangrijk is in de strijd tegen corona.

LEES VERDER
Nieuw contract: Swinkels Family Brewers

Nieuw contract: Swinkels Family Brewers

Xandrion en Swinkels Family Brewers zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu kunnen Xandrion deelnemers de komende jaren profiteren van unieke inkoopcondities op het complete assortiment van Swinkels Family Brewers.

LEES VERDER
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Een actueel overzicht van Xandrion deelnemers die (deels) open zijn!

LEES VERDER
Inkoopupdate 2019

Inkoopupdate 2019

Achter de schermen zijn wij de afgelopen tijd druk bezig geweest met het verlengen, aanscherpen en uitbreiden van bestaande samenwerkingen. Ook zijn er een aantal nieuwe contracten bij gekomen. In dit bericht vindt u een overzicht.

LEES VERDER
Nieuw raamcontract: Staples

Nieuw raamcontract: Staples

Xandrion en Staples zijn een raamovereenkomst met elkaar aangegaan. Dat betekent dat Xandrion deelnemers de komende drie jaar kunnen profiteren van unieke inkoopcondities op het complete assortiment van Staples.

LEES VERDER
Samenwerking Klap verlengd

Samenwerking Klap verlengd

Ook de komende jaren kunnen Xandrion deelnemers gebruik maken van de diensten van Klap, want de raamovereenkomst is met twee jaar verlengd!

LEES VERDER