A COMPASS GROUP COMPANY

Onze organisatie in Nederland.

Compass Group biedt met de merken Eurest, ESFM, Famous Flavours en Xandrion vernieuwende en verrassende hospitality oplossingen op het gebied van food en services voor verschillende segmenten. Als grootste food en service organisatie ter wereld maakt Compass gebruik van de kennis en ervaring uit 45 landen. Het welzijn én het on- en offline verbinden van medewerkers en gasten staan altijd centraal binnen de 24/7 dienstverlening. For the love of good food & great service; dat is wat ons drijft.

Eurest (www.eurest.nl) biedt foodservice-oplossingen op maat voor uiteenlopende branches. Eurest Services (www.eurestservices.nl) is een betrouwbare partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management. Xandrion (www.xandrion.nl) is de inkooporganisatie van Compass Group en hét inkoopplatform en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche waar organisaties zich bij kunnen aansluiten. Famous Flavours (www.famousflavours.nl) is de high-end specialist voor culinaire events op spraakmakende locaties.

Workplace Wellbeing
Genieten van het dagelijks leven. Samen met u versterken wij het gevoel van welbevinden van uw medewerkers. Dat is ons doel! Onze visie op ‘workplace wellbeing’ – het gevoel van welbevinden van uw medewerkers - is gestoeld op vier pijlers: food, community, ownership en storytelling. De synergie tussen deze pijlers leidt tot een werkomgeving waar medewerkers graag verblijven, zich thuis voelen en een topprestatie kunnen neerzetten, elke dag weer.

Passie en professionaliteit
Of we nu eten en drinken verzorgen, een gebouw beveiligen of gespecialiseerd schoonmaken; alles wat wij doen, doen we met liefde voor het vak en professionaliteit. Wij stellen uw doelstellingen, uw en onze medewerkers centraal zodat zij optimaal gemotiveerd zijn en blijven. Hierdoor hebben ze plezier in hun werk, blijven ze zich ontwikkelen en zien ze uitdagingen met vertrouwen tegemoet.

Welzijn, duurzaamheid en mensheid
We smeden sterke partnerships en relaties als het gaat om het welzijn van de mensen en de wereld. We doen geen enkele concessie aan de gezondheid en veiligheid van mensen en we gaan op een verantwoorde manier om met de effecten van onze bedrijfsvoering op het milieu. Met ons gezondheidsprogramma Know Your Food helpen we mensen bij het nastreven van een gezonde levensstijl en werken we alleen met milieuvriendelijke materialen en middelen.

Met Compass Group haalt u een betrouwbare partner in huis.
Wij zijn onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. In ruim 50 landen met meer dan 500.000 medewerkers levert en ontwikkelt de organisatie originele en innovatieve oplossingen. Compass Group combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap.

A Compass Group Company

NADER KENNIS MAKEN?

Profiteer van substantiële besparingen op diverse inkoopsegmenten.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u kan bieden.

ONTDEK UW INKOOPKANSEN