Nieuwe deelnemer: Utrechtse Golfclub De Pan

Utrechtse Golfclub De Pan, gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, sloot in augustus 2021 aan bij het inkoopcollectief van Xandrion.

Onlangs spraken we met Theo van Vliet, spelend lid en vrijwilliger op allerlei fronten bij Utrechtse Golfclub De Pan. De golfclub is gelegen in een bosrijke omgeving in de plaats Bosch en Duin, in de gemeente Zeist.

Vol trots vertelt een enthousiaste Van Vliet dat de 18 holes-tellende golfbaan, gedreven door diverse vrijwilligers en een aantal vaste krachten, internationale allure geniet. Golfclub De Pan staat namelijk op nummer 2 in de lijst met mooiste golfbanen van het vaste land van Europa, volgens Golf World Top 100. Deze hoge ranking dankt De Pan aan het unieke ontwerp van de hand van Harry Colt, een bekende baanarchitect uit de jaren ’30.

De golfbaan typeert zich door inspirerende, uitdagende holes voor de geoefende golfer. De holes kennen een grote variatie waardoor de golfbaan hoog scoort op het aantal ‘memory holes’, holes die de golfer na afloop zijn bijgebleven. Vandaar dat Utrechtse Golfclub De Pan bij zowel nationale, als internationale golfers goed scoort.

Sinds augustus 2021 is De Pan aangesloten bij het inkoopcollectief van Xandrion. “Via de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties zijn wij in aanraking gekomen met Xandrion. Al kende ik Xandrion al wel uit het verleden. In het contact met Daan de Rooij (Inkoopadviseur) en Rutger van Londen (Commercieel Directeur) van Xandrion bleek dat er voor ons mooie financiële voordelen te behalen zijn. Vandaar ons besluit om ons aan te sluiten. Samen sta je immers sterk”, aldus Van Vliet.
 
Het grote voordeel voor Golfclub De Pan is, naast het financiële voordeel, de grote tijdwinst die de samenwerking oplevert. “Je hoeft niet zelf in gesprek met allerlei vertegenwoordigers om afspraken te maken. Xandrion maakt goede afspraken met allerlei leveranciers en wij kiezen van welke contracten we gebruik willen maken. We zijn gestart met de leveranciers op het gebied van afvalinzameling, verzekeringen en Carrus, de leverancier van golfcarts. Ook hebben we ons aangesloten bij het Xandrion Energiecollectief. Vanaf volgend jaar gaan we, met de komst van een nieuwe pachter in onze horeca, ook gebruik maken van de afspraken met Sligro.
 
Ondanks de nog korte samenwerking met Xandrion, ben ik erg tevreden over het contact en de besparingen die er voor onze golfclub te behalen zijn. Ik zou anderen zeker aanraden om voor bepaalde productgroepen via Xandrion in te kopen”, aldus een positieve Theo.

MEER KLANTVERHALEN

Xandrion klanten vertellen hun verhaal.

Nieuwe generatie aan het roer bij Meinders

Nieuwe generatie aan het roer bij Meinders

Op bezoek bij het prachtige familiebedrijf Meinders Catering.

LEES VERDER
Spa One, de duurzaamste wellness van 't land

Spa One, de duurzaamste wellness van 't land

Op Landgoed Bergvliet, waar wij onlangs waren voor een interview met chef-kok Michael de Wit, is sinds 2019 ook een groot, luxe wellnesscomplex gevestigd, genaamd Spa One. Eveneens aangesloten bij Xandrion. Samen met Landgoed Bergvliet bieden zij gasten een complete belevenis met golf, lekker eten, een heerlijk verblijf in een luxe villa én een dagje verwennerij en ontspanning in de wellness. Wij spraken mede-eigenaar Bart Veraa over deze prachtige, duurzame locatie.

LEES VERDER
Limburgse gastvrijheid op Camping Mareveld

Limburgse gastvrijheid op Camping Mareveld

Het is vakantie als we te gast zijn bij Camping Mareveld. Het is een drukte van belang op de volgeboekte camping en op het terras genieten gasten van een lekker hapje en drankje in het warme zonnetje. Mareveld is een mooie combinatie van camping - met een grote verscheidenheid aan accommodaties - restaurant en partycentrum, waar gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. In het Zuid-Limburgse plaatsje Schimmert spreken we Marianne Horsmans, zij is samen met haar man Jules eigenaar van Mareveld.

LEES VERDER
Op bezoek bij Landgoed Bergvliet

Op bezoek bij Landgoed Bergvliet

Verscholen tussen de Brabantse landerijen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen ligt het uit de 13e eeuw stammende Landgoed Bergvliet. Daar spraken wij met chef-kok Michael de Wit over deze prachtige locatie en de samenwerking met Xandrion.

LEES VERDER
Outdoor Valley & Xandrion klimmen hogerop

Outdoor Valley & Xandrion klimmen hogerop

Op de parkeerplaats van Outdoor Valley word je verwelkomd met een groot bord ‘Welkom Buiten’, want dat is waar het om draait; plezier maken, avonturen beleven en sportieve activiteiten in de buitenlucht. Al 20 jaar is Outdoor Valley deelnemer van Xandrion. In de afgelopen jaren is Outdoor Valley enorm gegroeid en ook werken Outdoor Valley en Xandrion intensiever samen. We gingen in gesprek met eigenaar Erik Rovekamp en zijn dochter Joëlle Rovekamp, horecamanager bij Outdoor Valley.

LEES VERDER
Als een vis in het water

Als een vis in het water

Wij interviewden Ronald ter Hoeven, voormalig directeur van Zwembad De Peppel en Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen voor het Xandrion Jubileum Magazine. Ronald is een proactieve ondernemer die goed op de hoogte is van de laatste trends in de markt. Met zijn unieke, en soms ook innovatieve, visie probeert hij een actieve bijdrage te leveren aan het maatschappelijke rendement.

LEES VERDER
Ontdek je geluk op Marveld!

Ontdek je geluk op Marveld!

Een passende slogan voor zo’n divers vakantiepark in de Achterhoek, die voor ieder wat wils te bieden heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of Marveld heeft het; megaglijbanen, luxe bungalows met wellness faciliteiten, een uitgebreid horeca aanbod. We gingen in gesprek met (mede)oprichter van RICN/Xandrion en de eigenaar van Marveld Recreatie, Edwin Bomers.

LEES VERDER
De gast bepaalt de standaard

De gast bepaalt de standaard

Familiebedrijf en 5 sterren camping TerSpegelt uit Eersel is al sinds 1998 Xandrion deelnemer. Directeur Michel Huigevoort vertelt over dit prachtige recreatiepark en de relatie met Xandrion.

LEES VERDER
Hotel de Sterrenberg over Xandrion

Hotel de Sterrenberg over Xandrion

Liset Bom van Hotel De Sterrenberg aan het woord over haar samenwerking met Xandrion.

LEES VERDER
Vakantiepark De Boshoek over Xandrion

Vakantiepark De Boshoek over Xandrion

Chantal van Swieten van Vakantiepark De Boshoek over haar samenwerking met Xandrion.

LEES VERDER
Familiebedrijf De Twee Bruggen

Familiebedrijf De Twee Bruggen

Een vakantiepark met een hotelachtige beleving. Dat is waar Hendrik en zijn team naar streven.

LEES VERDER
Ondernemen met een groene visie

Ondernemen met een groene visie

Een enthousiaste Dennis van Vlaanderen vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Vier 't leven!

Vier 't leven!

Een bevlogen Wesley Hüning vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Ondernemers met passie voor mens & milieu

Ondernemers met passie voor mens & milieu

Aart van Geijtenbeek van Camping Lolotte vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Wie is Clemens?

Wie is Clemens?

Olivier Forma van Restaurant Clemens vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Strijdbare Remco laat zich niet kisten

Strijdbare Remco laat zich niet kisten

Remco Abel van Grand Café Restaurant Abel vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Pesca-klantverhaal-Xandrion

Geld wordt onderaan de streep verdiend

Sven Sallaerts van Pesca - Theatre of Fish vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER

Samen bekijken wat Xandrion voor u kan betekenen?

Profiteer van substantiële besparingen op uw inkoopkosten & tijd.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u kan bieden.

BESPAAR OOK