De gast bepaalt de standaard

Familiebedrijf en 5 sterren camping TerSpegelt uit Eersel is al sinds 1998 Xandrion deelnemer. Directeur Michel Huigevoort vertelt over dit prachtige recreatiepark en de relatie met Xandrion.

Als je directeur Michel Huigevoort vraagt wat TerSpegelt zo uniek maakt, zijn het vooral de avontuurlijke activiteiten, bijzondere accommodaties en het overdekte Sterrenstrand. Bij TerSpegelt hoeft niemand zich te vervelen! Er is veel te doen voor zowel jong als oud.
 
Michel Huigevoort is hier 11 jaar geleden gestart als Operationeel Manager, maar is inmiddels als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en samen met de familie Keijzer (eigenaar) verantwoordelijk voor de strategie en visie op de lange termijn. Een recreatieman pur sang. Toerisme gestudeerd en altijd al werkzaam geweest in de recreatiesector. Bij TerSpegelt legt hij de lat hoog om te blijven innoveren en gasten te blijven verrassen.
 
Werkondernemers
“We merken dat de luxere accommodaties het snelst zijn volgeboekt. Leuk detail is dat ons gehele team meedenkt om altijd te blijven innoveren. Onze funlodge – met onder andere een grote Twister vloer in de woonkamer – is ontwikkeld op basis van een idee van één van onze receptiemedewerkers. Wij zien onze medewerkers graag als werkondernemers in plaats van werknemers”, zo legt Michel uit.
 
Tieners
TerSpegelt focust zich met name op de korte outdoor vakanties en onderscheidt zich, naast de luxe glamping accommodaties zoals de waterlodge, funlodge of glampinglodge, door stoere activiteiten te organiseren die ook voor tieners in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar leuk zijn. Zo is er een sportplein, een hangout waar je kunt ‘chillen & gamen’, een pumptrackbaan en kun je er bandraften en tokkelen.  


 
De gast bepaalt de standaard
De wensen van de gast zijn doorslaggevend in de keuzes die ze bij TerSpegelt maken. Dat geldt voor alle vlakken van de bedrijfsvoering, ook op inkoopgebied.  
 
“Onze afdelingshoofden zijn zelf verantwoordelijk voor de inkoop. Uiteraard geven wij wel een missie en visie vanuit het MT mee, de gast bepaalt de standaard. Kwaliteit is hierin uiterst belangrijk, net als goede, betrouwbare service en daarnaast doen we graag zaken met bedrijven uit onze regio. Als we op zoek zijn naar een nieuwe leverancier, kijken we uiteraard ook bij Xandrion. We weten inmiddels dat kwaliteit en service dan goed geregeld zijn. Onlangs hebben we bijvoorbeeld een nieuwe multifunctional (printer) bij Xandrion leverancier PCI besteld.
 
Wat ook fijn is aan Xandrion is dat je je eigen inkoopbeleid via Xandrion kunt toetsen, door offertes of tarieven van andere leveranciers te laten benchmarken met de leveranciers van Xandrion. Dan weet je echt of het een goede deal is. Zo hebben wij door de jaren heen steeds meer kunnen onderbrengen bij Xandrion”,
aldus Michel.

 
Delen van kennis & inzichten
Kennis delen met en door deelnemers is voor Xandrion altijd een must geweest. Dat houdt ons scherp (ook op prijs) en op de hoogte. Michel geeft aan dat het mes op dit gebied aan twee kanten snijdt:
 
“Ons vaste aanspreekpunt is al jaren Angélique. We weten elkaar goed te vinden en houden elkaar op de hoogte van ontwikkelingen. Omdat zij ons bedrijf ook goed kent, weet ze vaak ook precies welke (nieuwe) contracten voor ons interessant zijn. Anderzijds schakelen wij haar hulp ook snel in bij vraagstukken of benchmarks. De korte lijnen en het vaste gezicht zijn hierin erg belangrijk.”
 
Kijkje in de keuken
De afgelopen jaren zijn voor veel ondernemers onvoorspelbaar en lastig (geweest). Michel hoopt vooral dat collega ondernemers de focus op de lange termijn kunnen houden en ook leren van deze tijd.
 
“Ga voor kwaliteit en de lange termijn. Blijf bij je eigen visie, maar leer ook van anderen. Wij gaan regelmatig bij anderen kijken hoe zij iets geregeld of bedacht hebben en andersom zijn collega ondernemers altijd van harte welkom om bij ons te kijken hoe we iets hebben aangepakt.”  

MEER KLANTVERHALEN

Xandrion klanten vertellen hun verhaal.

In gesprek met All American Bowling

In gesprek met All American Bowling

Wij spraken we met Henk Oosterhuis, eigenaar van All American Bowling en vicevoorzitter van de Nederlandse Vereniging van Bowlingondernemers (NVB) over de samenwerking met de NVB en zijn deelname aan het inkoopcollectief van Xandrion.

LEES VERDER
Nieuwe generatie aan het roer bij Meinders

Nieuwe generatie aan het roer bij Meinders

Op bezoek bij het prachtige familiebedrijf Meinders Catering.

LEES VERDER
Spa One, de duurzaamste wellness van 't land

Spa One, de duurzaamste wellness van 't land

Op Landgoed Bergvliet, waar wij onlangs waren voor een interview met chef-kok Michael de Wit, is sinds 2019 ook een groot, luxe wellnesscomplex gevestigd, genaamd Spa One. Eveneens aangesloten bij Xandrion. Samen met Landgoed Bergvliet bieden zij gasten een complete belevenis met golf, lekker eten, een heerlijk verblijf in een luxe villa én een dagje verwennerij en ontspanning in de wellness. Wij spraken mede-eigenaar Bart Veraa over deze prachtige, duurzame locatie.

LEES VERDER
Limburgse gastvrijheid op Camping Mareveld

Limburgse gastvrijheid op Camping Mareveld

Het is vakantie als we te gast zijn bij Camping Mareveld. Het is een drukte van belang op de volgeboekte camping en op het terras genieten gasten van een lekker hapje en drankje in het warme zonnetje. Mareveld is een mooie combinatie van camping - met een grote verscheidenheid aan accommodaties - restaurant en partycentrum, waar gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. In het Zuid-Limburgse plaatsje Schimmert spreken we Marianne Horsmans, zij is samen met haar man Jules eigenaar van Mareveld.

LEES VERDER
Op bezoek bij Landgoed Bergvliet

Op bezoek bij Landgoed Bergvliet

Verscholen tussen de Brabantse landerijen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen ligt het uit de 13e eeuw stammende Landgoed Bergvliet. Daar spraken wij met chef-kok Michael de Wit over deze prachtige locatie en de samenwerking met Xandrion.

LEES VERDER
Outdoor Valley & Xandrion klimmen hogerop

Outdoor Valley & Xandrion klimmen hogerop

Op de parkeerplaats van Outdoor Valley word je verwelkomd met een groot bord ‘Welkom Buiten’, want dat is waar het om draait; plezier maken, avonturen beleven en sportieve activiteiten in de buitenlucht. Al 20 jaar is Outdoor Valley deelnemer van Xandrion. In de afgelopen jaren is Outdoor Valley enorm gegroeid en ook werken Outdoor Valley en Xandrion intensiever samen. We gingen in gesprek met eigenaar Erik Rovekamp en zijn dochter Joëlle Rovekamp, horecamanager bij Outdoor Valley.

LEES VERDER
Als een vis in het water

Als een vis in het water

Wij interviewden Ronald ter Hoeven, voormalig directeur van Zwembad De Peppel en Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen voor het Xandrion Jubileum Magazine. Ronald is een proactieve ondernemer die goed op de hoogte is van de laatste trends in de markt. Met zijn unieke, en soms ook innovatieve, visie probeert hij een actieve bijdrage te leveren aan het maatschappelijke rendement.

LEES VERDER
Ontdek je geluk op Marveld!

Ontdek je geluk op Marveld!

Een passende slogan voor zo’n divers vakantiepark in de Achterhoek, die voor ieder wat wils te bieden heeft. Je kunt het zo gek niet bedenken of Marveld heeft het; megaglijbanen, luxe bungalows met wellness faciliteiten, een uitgebreid horeca aanbod. We gingen in gesprek met (mede)oprichter van RICN/Xandrion en de eigenaar van Marveld Recreatie, Edwin Bomers.

LEES VERDER
Hotel de Sterrenberg over Xandrion

Hotel de Sterrenberg over Xandrion

Liset Bom van Hotel De Sterrenberg aan het woord over haar samenwerking met Xandrion.

LEES VERDER
Vakantiepark De Boshoek over Xandrion

Vakantiepark De Boshoek over Xandrion

Chantal van Swieten van Vakantiepark De Boshoek over haar samenwerking met Xandrion.

LEES VERDER
Nieuwe deelnemer: Utrechtse Golfclub De Pan

Nieuwe deelnemer: Utrechtse Golfclub De Pan

Utrechtse Golfclub De Pan, gelegen in het bosrijke Bosch en Duin, sloot in augustus 2021 aan bij het inkoopcollectief van Xandrion.

LEES VERDER
Familiebedrijf De Twee Bruggen

Familiebedrijf De Twee Bruggen

Een vakantiepark met een hotelachtige beleving. Dat is waar Hendrik en zijn team naar streven.

LEES VERDER
Ondernemen met een groene visie

Ondernemen met een groene visie

Een enthousiaste Dennis van Vlaanderen vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Vier 't leven!

Vier 't leven!

Een bevlogen Wesley Hüning vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Ondernemers met passie voor mens & milieu

Ondernemers met passie voor mens & milieu

Aart van Geijtenbeek van Camping Lolotte vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Wie is Clemens?

Wie is Clemens?

Olivier Forma van Restaurant Clemens vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Strijdbare Remco laat zich niet kisten

Strijdbare Remco laat zich niet kisten

Remco Abel van Grand Café Restaurant Abel vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER
Pesca-klantverhaal-Xandrion

Geld wordt onderaan de streep verdiend

Sven Sallaerts van Pesca - Theatre of Fish vertelt zijn verhaal.

LEES VERDER

Samen bekijken wat Xandrion voor u kan betekenen?

Profiteer van substantiële besparingen op uw inkoopkosten & tijd.

We gaan graag met u om tafel om samen te bekijken welke inkoopkansen en besparingsmogelijkheden deelname aan Xandrion u kan bieden.

BESPAAR OOK